Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bohouš a podpora, to není kompatibilní R^;-D

1 0
možnosti
Foto

Sobotka asi potřebuje Merkelovou s Macronem, jako spojence ve svém urputném boji s Babišem.. :-)R^

1 0
možnosti

Myslím, že Bohuš bude sklápět paty před každým papalášem z Eurosojuzu....:-/

1 0
možnosti

Nemohu se zbavit dojmu, že Merkelova a Macron maji jedno společné... své děti nemají a o to vic by chtěli rozhodovat o budoucnosti Evropy...cítit se silně a důležitě..Orbán R^..ale mám strach aby v tom hledání spojenců nezůstal osamocen.;-( Ještě se tak přidá Fico ale náš Sobotka stáhne krovky a zaleze.Rv

4 0
možnosti

..... ešivá mu to vyhrožování pude stejně tak jak "brutální" čtyřletá likvidace slumu v Calais a dvacetiletá likvidace no-go zón v Paříži a Marseille, tak vobavy z ničeho nemám;-D!

4 0
možnosti

Ten projev je fakt síla, takovou košatost řeči u nás nikdo nemá. Ale jako klaďase ve střední Evropě zmínil jen Poláky, nikoliv nás či svoji bývalou kolonii Horní Uhry. Nemusíme s ním ve všem souhlasit, ale takového hlasu je třeba.

3 0
možnosti

R^Jinak karma, dobré připomenutí.

4 0
možnosti

??Tentokrát si dovolím být více z řady. Nepřičítám volbě prezidenta ve Francii až takovou důležitost. Je to samozřejmě spekulace, ale vycházím z reálií.

Oba dva kandidáti, pokud splní, co hlásají (bez toho nejde dál spekulovat), jsou bourači zavedených pořádků v EU. Macron svými útoky sjednotí V4, ale nadnárodní byznys mu bude bránit ve vyhánění z EU - jenom z ČR si ročně odvážejí stovky miliard. Myslím, že i bez nás by se v EU pěkně poprali. Konkurenční kandidátka by určitě zvedla migrační otázku, terorismus a (nevím jak silně) neschopnost muslimů se zařadit do majority v rámci demokratických pravidel. Další pranice, hlavně s Merkel a opět bez naší účasti.

Mnohem důležitější, v rámci celoevropských otázek, bude náš postoj k sílící islamizaci Evropy ( je krátkozraké se dívat na jen mírně zčeřenou hladinu v Česku).

Ostatně stovky denních "návštěvníků" arabského vzhledu nebo z Afriky, proudící k nám z Německa a Rakouska, které pan Chovanec nemá pod kontrolou, je problém.

Sám jsem zažil v téměř prázdné tramvaji incident - sedm proti jedné osamělé dívence. Naštěstí se z té prázdnoty vynořil chlap jako hora a já mohl dát mobil zpět.

6 0
možnosti

Obávám se, že EU bude odchod VB z Eurosojuzu řešit ve stylu "my vám to pěkně osladíme" nejen pro samotnou ztrátu VB, ale ve snaze i zastrašit další možné adepty.... Oni nechtějí V4 vyhnat, pouze "zpacifikovat".....:-/

5 0
možnosti

Přesně, je potřeba udělat ve volbách vše, aby se ČSSD a jim podobní vítači odstřihli od vlivu [>-]

6 0
možnosti

Ty zuby na té rybičce mi přijdou zbytečné. Anebo to má symbolizovat zubatý plech (čti pleš) ?:-)

1 0
možnosti

:-).... někdy je dobré ukázat zuby....:-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 952
  • Celková karma 23,20
  • Průměrná čtenost 788x
Stručně, abych nezdržoval....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seznam rubrik